Metin2War GR
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Metin2War GR ~~~ Fight The Power

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Πρόσφατα Θέματα
» Αντικατάσταση λωτού!
Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΠεμ Μαρ 03, 2016 9:22 am από Metin2War GR GameTeam

» φήμες λένε..
Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΤρι Φεβ 16, 2016 2:20 pm από Metin2War GR Players

» Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!
Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΚυρ Φεβ 14, 2016 2:21 pm από Metin2War GR GameTeam

» Αποκριάτικες στολές.
Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΚυρ Φεβ 14, 2016 2:14 pm από Metin2War GR GameTeam

» Σχετικα με την Δ.Ο
Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΚυρ Φεβ 14, 2016 2:05 pm από Metin2War GR GameTeam

» Ενημέρωση σχετικά με τις σεζόν και τις βαθμίδες.
Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΚυρ Φεβ 14, 2016 6:43 am από Metin2War GR GameTeam

» Metin2War Proffesional Clan Tournament ~WPCT~
Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΚυρ Φεβ 14, 2016 6:38 am από Metin2War GR GameTeam

» Drop Event Χριστουγέννων
Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΚυρ Δεκ 06, 2015 11:26 am από Metin2War GR GameTeam

» Server offline για λίγο καιρό
Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΚυρ Δεκ 06, 2015 10:45 am από Metin2War GR GameTeam

Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Metin2War GR Players

Metin2War GR Players

Αριθμός μηνυμάτων : 1000
Εμπειρία : 5752
Φήμη : 5
Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2012
Τόπος : In the world of metinwar

Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΠαρ Απρ 11, 2014 7:58 am

Like a Star @ heaven ShadowKid131  Like a Star @ heaven 

Γεια σου φίλε μου κοίτα να σου πω κάποια πράγματα...ξέρεις πολύ καλά ότι είμαι ένας παίκτης ο οποίος δεν χρειάζεται στημένα για να ανέβει στην κατάταξη απλά τα pvp τα οποία έκανα ήταν διότι τα συγκεκριμένα παιδιά αμφισβητούσαν το πόσο καλός παίκτης είμαι μπροστά σε φίλους μου και εγώ αυτό προσωπικά δεν το "σηκώνω"!Επίσης να συμπληρώσω ότι ένας από αυτούς ήσουν εσύ που ηττήθηκες με 3-2 και φυσικά υπάρχουν αποδείξεις που δείχνουν τα pvp's σε βίντεο και το pm που μου λες να μην κρατάω φόρμουλες αλλά εσύ κρατάς επειδή μου το είπε ένα παιδί που του το είπες σε pm ότι θα κρατάς φουλ φόρμουλες και κρατούσα και εγώ διότι αλλιώς θα ήταν άδικο.Νομίζω ότι με αυτά που είπα να ξεκαθάρισα το τοπίο όσο αναφορά το συγκεκριμένο θέμα ότι άλλες απορίες έχετε θα ήθελα να τις ακούσω σε pm ή ακόμη καλύτερα εδώ σε ποστ να το βλέπουν όλοι Smile Very Happy 
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Metin2War GR Players

Metin2War GR Players

ΔημοσίευσηΘέμα: Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΠαρ Απρ 11, 2014 8:00 am

Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven DenLew  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 

άστους να λένε αγορίνα μου άστους να λένε συνέχισε εσύ έτσι δυναμικά Smile Smile Smile Smile Smile
Metin2War GR Players

Metin2War GR Players

ΔημοσίευσηΘέμα: Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΠαρ Απρ 11, 2014 8:03 am

Like a Star @ heaven ShadowKid131  Like a Star @ heaven 

Μα τους αφήνω να λένε διότι εμένα τον παίκτη μου δεν θα τον διαλύσει κανείς Smile.
Metin2War GR GameTeam
Metin2War Team
Metin2War Team
Metin2War GR GameTeam

Αριθμός μηνυμάτων : 525
Εμπειρία : 5426
Φήμη : 16
Τόπος : Metin2War GR

ΔημοσίευσηΘέμα: Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΠεμ Απρ 17, 2014 1:02 am

Like a Star @ heaven DiVoL13  Like a Star @ heaven 

Kαλησπέρα παιδιά όσο αναφορά τα κλάματα ένα έχω να πω...AceTheFirst εγώ δεν χρησιμοποιώ "πιώμα" ούτε ευλογίες σαν και εσένα και δεύτερον εγώ αυτά τα damage's  τα σκάω με την αξία μου και όχι με τα λεφτά του μπαμπά μου οκ μικρέ ?
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟ CLAN WAR !
https://metinwar2.forumgreek.com
Metin2War GR Players

Metin2War GR Players

ΔημοσίευσηΘέμα: Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΣαβ Μάης 03, 2014 6:24 am

Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven AceTheFirst  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 

όπως θέλεις divol13 ή divol ή divolina αρκετούς παίκτες βλέπω ε? τα donate ρέουν άφθονα.. τέλος πάντων όπως είπες όλα θα λυθούν στο clan war εκεί μονο θα σας δω δεν δίνω περαιτέρω έκταση ..
Metin2War GR Players

Metin2War GR Players

ΔημοσίευσηΘέμα: Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΣαβ Μάης 03, 2014 6:26 am

Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven   TryAgain  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  

αχαχαχαχ το ακουσαμε και αυτο παιδια μιλαει ο acethefirst για donate ok τα εχουμε δει ολα στον server πλεον
Metin2War GR Players

Metin2War GR Players

ΔημοσίευσηΘέμα: Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΣαβ Μάης 03, 2014 6:27 am

Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven ΑST  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 

αχαχαχαχαχαχαχα
Metin2War GR Players

Metin2War GR Players

ΔημοσίευσηΘέμα: Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΣαβ Μάης 03, 2014 6:28 am

Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven goylverin  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 

Είδε κανείς εχτές το pvp EvilSura VS Trendysura? πραγματικά ήταν το κάτι άλλο ένα μπράβο σε όλη την ομάδα του evil καθώς βλέπουμε ότι οι προσπάθειες του "πιάνουν τόπο".

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Metin2War GR Players στις Σαβ Μάης 03, 2014 6:30 am, 1 φορά
Metin2War GR Players

Metin2War GR Players

ΔημοσίευσηΘέμα: Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΣαβ Μάης 03, 2014 6:29 am

Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven ZackProKill  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 

Το παιδί είναι μορφή τέλος  bounce  bounce  bounce ~!
Metin2War GR Players

Metin2War GR Players

ΔημοσίευσηΘέμα: Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΣαβ Μάης 03, 2014 6:30 am

Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven goylverin  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 

είναι είναι χαχα Razz
Metin2War GR Players

Metin2War GR Players

ΔημοσίευσηΘέμα: Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΚυρ Μάης 11, 2014 4:05 am

Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven EnjoyMe  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 

Λοιπόν παιδιά καταρχήν καλησπέρα,
όπως μάθατε γρήγορα όλοι από το βίντεο μου παρατάω οριστικά πλέον αυτόν εδώ τον σέρβερ .. κανέναν φυσικά δεν θα ξεχάσω γιατί δεν μπορώ όλους θα σας θυμάμαι ως αδέρφια γιατί πράγματι πάνε δύο χρόνια που σας ξέρω και δεθήκαμε πολύ.Επίσης μου είναι αρκετά δύσκολο να ξεχάσω τις ατελείωτες ώρες ξύλου και τις ατελείωτες ώρες μαγεύοντας ή ψάχνοντας αντικείμενα για να κάνω τον παίκτη μου αλλά και τους παίκτες των φίλων μου καλύτερους.Πολλά άτομα με βοήθησαν και τους βοήθησα και θα δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς διότι χωρίς αυτούς ο EnjoyMe δεν θα υπήρχε θα είχε γίνει delete.Όλο αυτόν τον καιρό που έπαιζα στον σέρβερ πέρασα πολύ ωραία αναμνήσεις ξεφάντωμα μέχρι της 5 το πρωί .. αχχ αξέχαστα όλα αυτά.. Εύχομαι να μην συνεχίσετε τον ανταγωνισμό τόσο πολύ όσο τον θυμάμαι διότι χαλάτε τις καρδιές σας για το τίποτα...είναι ένα παιχνίδι παίζετε για την πλάκα σας και όχι για να τσακώνεστε  Smile . Επίσης σε όσους αρχίζουν τώρα το σέρβερ θέλω να τους ευχηθώ καλή αρχή να έχουν και να φτάσουν ψηλά Very Happy !Κάτι που δεν περίμενα να το πω ποτέ .. αλλά νομίζω ήρθε η ώρα θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη αλλά πιο συγκεκριμένα στην συντεχνία Merciless με την οποία είχαμε πολύ μεγάλη κόντρα .. Δεν έπρεπε να υπήρχε αλλά τι να κάνουμε τέλος πάντων .. να προσθέσω και κάτι ακόμα .. Καλή επιτυχία στο αγωνιζόμενους στο πρωτάθλημα εύχομαι να νικήσει ο καλύτερος...Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω πιο συγκεκριμένα κάποιους παίκτες και κάποιες συντεχνίες :
EimaiKiller
EvilSura
DiVoL13
BadMan99
ExoTiC
goylverin
Vampir4
priceman
ShadowKid131
RiZe
Left4
ennatoskill
ZackProKill
GiaTolma
NoHope
DeathLegion

ΚΑΙ

FANATICS
Prestige
Atlanders
Donaters95
DiVoLs

Αυτά από εμένα παιδιά καλή συνέχεια ! 
Metin2War GR Players

Metin2War GR Players

ΔημοσίευσηΘέμα: Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΚυρ Μάης 11, 2014 4:07 am

Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven goylverin  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 

Κρίμα ένας παίκτης σαν και εσένα να αφήσει το παιχνίδι αλήθεια είναι κρίμα .. δεν θα σε ξεχάσω να το ξέρεις ήσουν είσαι και θα είσαι ο ΑΔΕΡΦΟΣ μου να το ξερεις και να το θυμασαι αυτο .. παντα διπλα σου σε οτι χρειαστεις ..
Metin2War GR Players

Metin2War GR Players

ΔημοσίευσηΘέμα: Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΚυρ Μάης 11, 2014 4:11 am

Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven EimaiKiller  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 

Τι να πω τώρα ελπίζω να επέλεξες το σωστό για την ζωή σου,γιατί θέλω να σε βλέπω χαρούμενο λυπάμαι που παρατάς και δεν στο κρύβω είσαι ένα αξιόλογο παιδί που σου αξίζουν τα καλύτερα και ότι θέλεις το κατακτάς με την αξία σου και αυτό μου αρέσει πολύ και το εκτιμώ αλλά αυτό που εκτίμησα πάνω σου ήταν η υπομονή σου και η ειλικρίνεια σου.. Εύχομαι να περνάς καλά και όχι δεν θα χαθούμε καλή συνέχεια στην ζωή σου αδερφέ μου Smile Very Happy 
Metin2War GR Players

Metin2War GR Players

ΔημοσίευσηΘέμα: Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΚυρ Μάης 11, 2014 4:13 am

Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven RiZe  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 

φιλε γιατι γιατι το κανεις αυτο ρε συυ .. θα την σεβαστω την επιλογη σου δεν μπορω να κανω και αλλιως και θα σου ευχιθω καλη συνεχεια στην ζωη σου και ελπιζω η αποφαση να σε κανει χαρουμενο και να ακουω αυτο το βλακωδες γελιο σου.. με λίγα λόγια 

ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Metin2War GR Players

Metin2War GR Players

ΔημοσίευσηΘέμα: Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΚυρ Μάης 11, 2014 4:16 am

Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven NoHope  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  

ξέρεις πολύ καλά τι πρόκειται να πω .. αλλα θα το πω είσαι ο καλυτερος ανθρωπος που γνωρισα ποτε στην ζωη μου λεγε με υπερβολικο αλλα ναι εισαι και δεν ειναι συμπερασμα 6 μηνων ουτε καν ενος χρονου σε γνωριζω 2.5 χρονια τωρα και σε ξερω πολυ καλα και εισαι πολυ καλο παιδι και σου αξιζουν τα καλυτερα σου ευχομαι σε οτι και να κανεις να πετυχεις οπως εκανες και στο παιχνιδι αυτο καλη συνεχεια αδερφε μου και δεν θα χαθουμε Smile 
Metin2War GR Players

Metin2War GR Players

ΔημοσίευσηΘέμα: Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΚυρ Μάης 11, 2014 4:19 am

Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven Left4  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 

Enjoy What ?? Johnako καλη σου συνεχεια και να περνας καλα και να χαμογελας παντα μην στεναχωριεσαι για τιποτα μην χαλιεσαι για κανεναν εισαι παιδαρος πανεξυπνος και λίγο απαισιοδοξος αχαχαχαχαχαχα ΛΙΓΟ τελος παντων σου ευχομε καλη επιτυχια αρχικα στα μαθηματα σου και ολα να σου πανε τελειααα .. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ MrJohny όπως σε φωναζα .. 

**ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ** 
Metin2War GR Players

Metin2War GR Players

ΔημοσίευσηΘέμα: Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΚυρ Μάης 11, 2014 4:22 am

Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven Vampir4  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 

Η απόφαση που πήρες ελπίζω να είναι η σωστή και να σου πάνε όλα τέλεια φίλε σου τονίζω δεν θέλω να παρατίσεις το παιχνίδι αλλά αφού λες ότι είναι απαραίτητο το σέβομαι και το μονο που μπορω να κανω ειναι να σου ευχηθω καλη συνεχεια στην ζωη σου και να περνας καλα οτι και να κανεις ευχομαι να σε κανει να χαμογελας και αν εισαι οσο πιο ευτιχισμενος γινετε Smile
Metin2War GR Players

Metin2War GR Players

ΔημοσίευσηΘέμα: Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΚυρ Μάης 11, 2014 4:24 am

Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven ZackProKill  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 

Αδερφέ μου κρίμα πολύ κρίμα να το αφήνεις το παιχνίδι πραγματικά λυπάμαι.Ότι καλύτερο σου εύχομαι ολόψυχα και ότι επιθυμείς να το έχεις καλή σου συνέχεια Very Happy ! 
Metin2War GR Players

Metin2War GR Players

ΔημοσίευσηΘέμα: Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΣαβ Μάης 17, 2014 8:26 am

Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven AceTheFirst Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 

Θα ήθελα να δώσω μια συμβουλή σε κάποιους να μην προκαλούν πολύ διότι το μόνο που κάνουν είναι να μιλάνε... οπότε παιδάκια EvilSura και NioZ κανονίστε το clan war οι ΒarCode είναι έτοιμοι..!
Metin2War GR Players

Metin2War GR Players

ΔημοσίευσηΘέμα: Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΣαβ Μάης 17, 2014 8:29 am

Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven NioZ  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 

Ας πούμε εσύ είσαι παίκτης έτσι ; 
χαχαχαχαχαχα συνέχισε να ονειρεύεσαι δεν είναι κακό ο πόλεμος θα γίνει και εμείς θα κάνουμε περίπατο να το ξέρεις μικρέ αα και όσο αναφορά την mpoumpou πες της να πάει να φτιάξει λίγο τον παίκτη της γιατί τώρα τελευταία το χώμα έγινε το κρεβάτι της Wink 
Φιλικά από Vedas
Metin2War GR Players

Metin2War GR Players

ΔημοσίευσηΘέμα: Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΔευ Μάης 19, 2014 9:03 am

Like a Star @ heaven Extreminator  Like a Star @ heaven 

βγαλατε και φημες για τον EvilSura ρε ξεφτιλες πηγεντε για υπνο οι δικαιολογιες δνε περνανε ρε δεν μας ριχνετε κατω ρε το καταλαβατε ? 
vedas για παντα και παντου αντε ηρεμηστε γιατι στο war δεν θα περασετε καλα αντε μπραβο το καθε 5χρονο μπαινει και βγαζει γλωσσα για ηρεμα !!
Metin2War GR Players

Metin2War GR Players

ΔημοσίευσηΘέμα: Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΔευ Μάης 19, 2014 9:05 am

Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven ZaxoSGR  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 

Κοπελιές τα λόγια λίγα για τον EvilSura διότι δεν θέλετε να ξεκινήσουμε και εμείς θα αρχίσουμε να παίρνουμε έναν έναν τους παίκτες σας να δούμε την μαγκιά σας άντε μπράβο .. μαγκιές όχι στους Vedas 
Metin2War GR Players

Metin2War GR Players

ΔημοσίευσηΘέμα: Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΔευ Μάης 19, 2014 9:07 am

Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven AceTheFirst  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 

όλους σας θέλω 1v1 και μην μιλάτε πολύ και με προκαλείτε όλοι 3-0 θα φύγετε ή όσο θέλετε οπότε μην μιλάτε πολύ γατάκια θα σας δω στο war ετοιμαστείτε για φάπες ούτε σι άλλος τις τρώτε που τις τρώτε συνέχεια στα ντου και στον δαιμονικό δεν θα τις φάτε και στο war Smile 

Φιλάκια  Twisted Evil  Twisted Evil 
Metin2War GR Players

Metin2War GR Players

ΔημοσίευσηΘέμα: Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΔευ Μάης 19, 2014 9:09 am

Like a Star @ heaven EasyGame  Like a Star @ heaven 

καλά εσύ να μην πολυμιλάς που πάτε και μας την μπαίνετε σε ντου 60 v 11 άντε για ύπνο κούκλα περαστικά Smile
Metin2War GR Players

Metin2War GR Players

ΔημοσίευσηΘέμα: Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι! - Σελίδα 6 EmptyΔευ Μάης 19, 2014 9:10 am

Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven Kapnisths  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 

hahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahha ok παιδακια θα σας δω εγω μην μυο φοβαστε πολυ μα το clan war δεν αργει

Συζητήσεις και συνεντεύξεις από τους παίκτες στο παιχνίδι!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 6 από 20Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Σχετικα με την Δ.Ο
» Metin2War Proffesional Clan Tournament ~WPCT~
» ο server ποτε θα ανοιξει ξανα ?
» βγηκαν νεες πανοπλκιες στο παιχνιδι?
» πουλαω donate για αποδειξεις..!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Metin2War GR :: Γενική Συζήτηση-
Μετάβαση σε: